De villa ligt direct aan het strand en slechts op tien minuten afstand van het gezellige Lovina. Tijdens uw verblijf in deze prachtige villa met haar gastvrije staf zult u zich in een paradijs op aarde wanen:

Faciliteiten in de villa

 • Ruime en stijlvolle woonkamer met comfortabele zithoek en eettafel
 • ​Volledig uitgeruste keuken
 • Drie ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en aangrenzende eigen badkamers met toilet
 • Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning
 • Kluis
 • Overdekt terras met twee ventilatoren, zithoek en grote eettafel
 • Prachtige tropische tuin met vijver
 • Zwembad, buitendouche en comfortabele ligstoelen
 • Rusthuisje (Bale Begong)
 • TV, Telefoon, DVD, CD
 • WiFi (kosteloos)
 • Ruime selectie leesboeken en gezelschapspelletjes
 • Wasmachine en droger
 • Was en strijkservice
 • Linnengoed en handdoeken
 • Staf: Housekeeping, tuin- en zwembadman, security
 • ​​Engels sprekende helpdesk

Op Bali is het gebruikelijk om een staf te hebben. Ook Villa Bali Paradijs beschikt over een staf. De staf
verstaat de kunst om onopvallend aanwezig te zijn om u zodoende de volledige privacy te geven. Alle stafleden spreken redelijk Engels en zijn en 6 dagen per week aanwezig om u in de watten te leggen.
 

Komang

Komang zorgt voor de tuin, het zwembad en voor de klussen in en rondom het huis. Hij zal vroeg in de ochtend uw zwembad in orde brengen zodat u ongestoord uw baantjes kunt zwemmen.

Made en IluhZij verzorgen het eten, houden het huis in orde en wassen en strijken. Het huis wordt schoongehouden tijdens uw verblijf en ook na uw vertrek zodat zowel u als de volgende bezoeker het huis in tiptop conditie aantreft. Als u aangeeft wat u wilt eten zullen zij zorgen voor de bereiding. De eerste dag is er door ons eten voor u geregeld en voor de overige dagen kunt u in Lovina boodschappen doen of laten doen. Made en Iluh hebben kennis van de Balinese keuken en kunnen u een heerlijke maaltijd voorzetten. We hebben in onze villa een uitgebreide menukaart waaruit u uw keuze kunt maken. Maar laat u ook zeker verrassen.

Driver

U komt hoogstwaarschijnlijk aan op het vliegveld van Denpasar. De chauffeur, waarschijnlijk Jaya, komt u, indien gewenst ophalen en staat op het afgesproken tijdstip in de aankomsthal van het vliegveld met een bordje met daarop uw naam. Hij brengt u dan met bagage, in ongeveer 3 uur naar de Villa. De prijs voor deze service is € 49.00 (650.000 roepia). Het spreekt vanzelf dat hij u, indien u dat wenst, weer terugbrengt naar het vliegveld.

Jaya of een van de andere drivers is tevens op de hoogte van alle bezienswaardigheden op Bali en weet de weg en kan u de meest fantastische plekjes laten zien. U kunt hem dus altijd benaderen voor allerlei trips op het eiland tijdens uw verblijf.

Zelf rijden op Bali is mogelijk maar wel een uitdaging. De rijstijl is anders dan wij gewend zijn. De kosten voor het huren van een auto en de benzine zijn voor uw rekening. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, de kosten voor een dag chauffeur, auto en benzine is ongeveer € 40,00. Voor kortere afstanden is een scooter huren wel ideaal. De kosten zijn erg laag en het bezorgt u een groot gevoel van vrijheid. U kunt de staf vragen naar de mogelijkheden.

Ella

Omdat het in Indonesië gebruikelijk is een security te hebben werkt Ella van 19.30 uur tot 7.00 uur 's ochtends. Hij is onopvallend aanwezig op ons terrein. Ella kan, indien u dat wenst, af en toe als oppas voor uw kind(eren) fungeren omdat u uit eten wilt met volwassenen of iets anders wilt ondernemen. De ervaring leert ons dat kinderen en zeker die rond de leeftijd van 8-15 jaar het leuk vinden met Ella te babbelen, spelletjes te doen en met hem wat Engelse/Indonesische woordjes uit te wisselen en u kunt met een gerust hart uit.                             

Helpdesk

Tijdens uw verblijf kunt u bij Gede en/of Rani terecht voor informatie. Zij helpen u graag met eventuele vragen over trips, massage, de huur van een scooter of fiets enzovoort. Zij regelen de chauffeur en bijvoorbeeld een trip naar de dolfijnen. Ze zorgen ook voor het aanmelden bij de toeristenpolitie. In geval van ziekte kunnen ze de huisarts of een tandarts bellen.

Massage

Op verzoek komt Nur naar onze villa voor een fijne uitgebreide massage. Zij heeft veel ervaring en is met een behandeling ruim een uur bezig. De kosten zijn ongeveer € 8,00.

Arts

Wij hebben met onze huisarts en indien nodig uw huisarts dr. Handra, een zeer goede dokter, afspraken gemaakt zodat hij weet dat in ons huis regelmatig verhuur plaatsvindt. Wanneer u het nodig hebt, zal hij bij u op huisbezoek komen. Ook is het mogelijk zijn praktijk te bezoeken.

Dr. Gede Handra, Jl.A Yani/Bukit Indah 1, Banyasri Singaraja,Telefoon 0362-23798 Mobiel 0812 3605733

Hier heeft hij een eigen praktijk van 07.00 tot 09.00 uur en van 18.00 tot 21.00, 7 dagen per week. U kunt hem altijd mobiel bereiken voor noodgevallen. Dr. Handra is ook directeur van het plaatselijke hospitaal: RSU, Kertha Usada, Jl. Cendrawasih no. 5, Singaraja, Telefoon 0362-26278

Leven als een God op Bali dus...... 

De kosten van levensonderhoud op Bali zijn erg laag, uit eten voor vier personen kan makkelijk en zeer smakelijk voor € 20,00. Vooral in Lovina zijn veel goede en gezellige restaurants. In het drukkere Kuta in het zuiden is het vooral goed en voordelig shoppen. Maar na een drukke dag is het weer heerlijk relaxen in het rustige, gezellige noorden.

Inloggen Powered by ESVUB